WH Wijkopers

Laatste nieuws

07-04-2020

Winnende Wijnen van het 23ste Proefschrift Wijnconcours

Lees verder...

Laatste nieuws

07-04-2020

De Beste Italiaanse wijnen volgens Vini D'Italia van Gambero rosso 2012

Lees verder...

Laatste nieuws

07-04-2020

Hans Tschida is beste zoete wijnmaker van 2012

Lees verder...

Welkom bij Werkhoven Wijnen

    

Werkhoven Wijnen…… een persoonlijke zaak.
Wijn behoort voor mij tot de heerlijkste dingen van het leven.
Mooie wijn deel je met elkaar.
Mag ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam is Edwin Werkhoven.
In januari 2009 is Werkhoven Wijnen opgericht. Mijn kennis en ervaring is opgedaan bij diverse bedrijven en in de betere restaurants waar ik gewerkt heb is de passie voor wijn ontstaan. Ik ben in het bezit van het diploma Vinoloog van de Wijnacademie en het diploma wijnproefkunde van Oinos.
Momenteel omvat het assortiment van Werkhoven Wijnen ruim 350 verschillende wijnen uit alle windstreken. Het is de kunst de wijnen zo goed mogelijk af te stemmen op verschillende doelgroepen.
Altijd op zoek naar wijnen die origineel zijn, met een zekere spanning en altijd met balans tussen fruit, frisse zuren, terroir en eventueel gedoseerd houtgebruik.
Dankzij mijn kennis en ervaring en dankzij een goed netwerk kan Werkhoven Wijnen over bijna alle wijnen beschikken. Als u een wens bij Werkhoven Wijnen neerlegt, probeert Werkhoven Wijnen die wens te vervullen. 
De belangrijkste doelgroep is de gastronomie, met name de betere restaurants. Naast de horeca richt Werkhoven Wijnen zich op bedrijven en liefhebbers die een goed glas wijn weten te waarderen. Werkhoven Wijnen organiseert proeverijen op locatie. Wat dacht u van een verassend verjaardagskado ? Een gezellige wijnproeverij voor uw familie en vrienden bijvoorbeeld.
Werkhoven Wijnen helpt u graag met het samenstellen van een passend wijnarrangement. Tevens kunt u ook voor uw relatiegeschenken bij Werkhoven Wijnen terecht.

Levering van de Wijnen:
                                              
Werkhoven Wijnen is zeer centraal gevestigd in Nieuwegein.
Mijn collega Bob de Haas of ikzelf bezorgen de wijnen dan
ook hoogst persoonlijk in uw kelder!
Door deze persoonlijke service onderhoudt Werkhoven
Wijnen een goed contact met zijn relaties.
                                                                                                                                     
Ik kom mijzelf graag persoonlijk aan u voorstellen, om u kennis te laten maken met de heerlijke wijnen uit het assortiment.
Graag tot ziens,

Edwin Werkhoven. 
© Copyright 2010-2014 Werkhoven Wijnen BV.
Al het materiaal op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van de auteurs mag het in welke vorm dan ook niet verspreid worden.