Over ons

Werkhoven Wijnen…… een persoonlijke zaak.

Mag ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam is Edwin Werkhoven.

In januari 2009 is Werkhoven Wijnen opgericht. Mijn kennis en ervaring is opgedaan bij diverse bedrijven en in de betere restaurants waar ik gewerkt heb is de passie voor wijn ontstaan. Ik ben in het bezit van het diploma Vinoloog van de Wijnacademie en het diploma wijnproefkunde van Oinos.

“Wijn behoort voor mij tot de heerlijkste dingen van het leven”

Momenteel omvat het assortiment van Werkhoven Wijnen ruim 350 verschillende wijnen uit alle windstreken. Het is de kunst de wijnen zo goed mogelijk af te stemmen op verschillende doelgroepen.

Altijd op zoek naar wijnen die origineel zijn, met een zekere spanning en altijd met balans tussen fruit, frisse zuren, terroir en eventueel gedoseerd houtgebruik.

Dankzij mijn kennis en ervaring en dankzij een goed netwerk kan Werkhoven Wijnen over bijna alle wijnen beschikken. Als u een wens bij Werkhoven Wijnen neerlegt, probeert Werkhoven Wijnen die wens te vervullen.

“Mooie wijn deel je met elkaar”

De belangrijkste doelgroep is de gastronomie, met name de betere restaurants. Naast de horeca richt Werkhoven Wijnen zich op bedrijven en liefhebbers die een goed glas wijn weten te waarderen. Werkhoven Wijnen organiseert proeverijen op locatie. Wat dacht u van een verrassend verjaardagscadeau ? Een gezellige wijnproeverij voor uw familie en vrienden bijvoorbeeld.

Werkhoven Wijnen helpt u graag met het samenstellen van een passend wijnarrangement.

Tevens kunt u ook voor uw relatiegeschenken bij Werkhoven Wijnen terecht.

Werkhoven Wijnen is zeer centraal gevestigd in Nieuwegein.

Ik kom mijzelf graag persoonlijk aan u voorstellen, om u kennis te laten maken met de heerlijke wijnen uit het assortiment.

Graag tot ziens

Edwin Werkhoven.